Stopcontact schoonmaken

Stopcontact schoonmaken

Is uw stopcontact verre van schoon? Dan is het mogelijk om deze schoon te maken. Aangezien het stopcontact de poort naar elektriciteit in uw woning is en dit niet goed samengaat met water, helpen wij u op weg. Kwieq legt u uit hoe u uw stopcontact veilig schoon kunt maken.

Woning stroomvrij?

Voor u begint aan deze klus is het van belang dat u de stroom uitzet in uw huis. Ga hiervoor naar de schakelaar in de schakelkast en zorg ervoor dat er geen stroom meer aanstaat. Dit doet u door de schakelaar om te draaien. Test voor de zekerheid enkele keren of uw huis daadwerkelijk stroomvrij is.

Benodigdheden

Aangezien uw stopcontact van kunststof is, is dit materiaal gemaakt om verschoond te kunnen worden. Gebruik een middel dat hiervoor geschikt is. Wij raden u een vochtig doekje aan met een druppel ammonia. Hiermee ontvet u uw stopcontact op eenvoudige wijze.

Alternatief

Is uw stopcontact erg vies? Dan raden we u aan om met een schroevendraaier het schroefje in het midden van het stopcontact los te schroeven. Hierna kunt u het gehele plaatje er direct afnemen, waarna u deze in een bak soda schoon kunt maken.

Vakman inschakelen

Durft u deze klus zelf niet aan? Schakel dan een vakman in. Via Kwieq kunt u eenvoudig en snel een ervaren klusjesman inschakelen, die het werk voor u zal voltrekken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor specialisten in uw regio. Doordat wij in heel Nederland actief zijn kunt u altijd bij ons terecht, of u nu in Zaandam of Den Bosch woont. Door te vergelijken, kunt u automatisch besparen op uw totaalkosten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *