Wilting Elektra Service

Wilting Elektra Service

Wilting Elektra Service
★★★★★
Op basis van 28 beoordelingen

Wilting Elektra Service is een erkend elektrotechniekbedrijf. Wij hebben 20 medewerkers in dienst en ze zijn allemaal gespecialiseerd in het vak. Door onze snelle service hoeft u niet meer te wachten. Ook hebben wij een 24/7 service, dat betekent dat Wilting Elektra Service 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.

Elektricien Schiedam

Direct contact met een vakman uit uw woonplaats!

Elektra is in de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen in onze samenleving. Zo is het van invloed op de conservatie van ons voedsel, het onderhouden van onze sociale contacten en de verlichting van onze huizen. Het werk van elektriciens is daarom ook steeds belangrijker geworden: bij een stroomstoring willen wij zo snel mogelijk geholpen worden, zodat ons leven zich weer kan voortzetten. Hoewel een elektricien uit Schiedam u natuurlijk van dienst kan zijn bij een storing, doet hij nog veel meer. Zo kunt u contact opnemen met een elektricien voor de aanleg van een nieuwe groepenkast, het vervangen van een aardlekschakelaar, of het installeren van een heel nieuw elektriciteitsnetwerk. Wat uw hulpvraag ook is, een elektricien uit Schiedam draait zijn hand er niet voor om. Bij Kwieq kunt u terecht voor directe hulp bij spoed, maar wij bieden tevens de mogelijkheid om verschillende elektriciens uit de omgeving van Schiedam met elkaar te vergelijken. Zo kiest u altijd voor de elektricien met de offerte die het beste bij u past.

24 uurs storingsdienst

Wat de oorzaak voor een stroomstoring ook is, u wilt zich niet al te lang hoeven behelpen met kaarsen en olielampen. Omdat we bij Kwieq snappen dat u het liefst zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van alle faciliteiten binnenshuis, hebben wij een 24uur storingsdienst. Is de storing veroorzaakt door een probleem bij u thuis, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog oplossen. Vaak is het een kwestie van het vervangen van bijvoorbeeld een zekering in de meterkast, of vereist een stroomdraad betere isolatie. Dankzij ons brede netwerk is er altijd een elektricien in de buurt van Schiedam aan het werk. Wij garanderen u daarom dat er binnen het uur iemand in Schiedam aanwezig is om de storing te verhelpen.

Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen
Voor het aanleggen van een nieuw elektriciteitsnetwerk moet er rekening worden gehouden met enkele elementen. Denk hierbij aan de gelijkmatige verdeling van apparaten op stroomgroepen in de groepenkast, het type behuizing van de stroomdraden, en verschillende elektriciteitszones in de badkamer. Het is bijvoorbeeld verplicht om de stroomaanvoer vanuit de groepenkast te laten uitmonden in een centraaldoos, om een stroomstoring te voorkomen. Neem voor advies op maat altijd contact op met een erkend elektricien.

Meterkast

Meterkast Schiedam
De meterkast is in de meeste woningen de locatie van een aantal meters voor gas en elektriciteit. Bovendien vindt u in de meterkast vaak de elektrische stoppen en de groepenkast. Een meterkast moet voldoen aan verschillende voorschriften: zo moet de meterkast toegankelijk zijn in geval van storing, moet deze kunnen worden afgesloten, en is de inrichting van de meterkast bepaald. Deze en andere bepalingen zijn vastgelegd in het Bouwbesluit van 2012.

 

Hoe voorkomt u stroomstoring?

Een stroomstoring kan verscheidene oorzaken hebben. Het is desondanks relatief eenvoudig om een storing binnenshuis te voorkomen. Het is ten eerste van belang om niet te veel elektrische apparaten op één stroomgroep te zetten. Hierbij moet u bovendien rekening houden met het feit dat verscheidene apparaten zoals een föhn of magnetron sneller een stroomstoring veroorzaakt. Om een storing te voorkomen kunt u er dan ook voor kiezen een extra groepenkast aan te laten leggen. Een stroomstoring kan bovendien worden veroorzaakt door verouderde of versleten stroomdraden. Als u dit snel signaleert kan een elektricien de draden van nieuwe isolatie voorzien en bent u de storing voor. Tot slot raden wij aan om een goede bliksemafleider aan te schaffen, hiermee is al menige kortsluiting voorkomen.

Direct contact met een elektricien uit Schiedam

Woont u in Schiedam en wilt u een nieuwe groepenkast aanleggen? Heeft u met spoed hulp nodig na een stroomstoring in het elektriciteitsnetwerk, of wilt u advies voor de installatie van een alternatief elektriciteitsnetwerk? Neem dan contact op met de medewerkers van Kwieq. Dankzij de professionele installatietechniek van onze elektriciens, en de jarenlange ervaring die zij met zich meebrengen, bent u verzekerd van professionele en deskundige assistentie. Wij garanderen dat er altijd een elektricien in de omgeving van Schiedam aanwezig is, waardoor u altijd dezelfde dag nog in verbinding kunt komen met een vakkundige elektricien. Daarnaast kunnen wij u verschillende offertes toesturen voor bijvoorbeeld de aanleg van een aardlekschakelaar. U kunt deze vergelijken op prijzen en kwaliteit. Er is altijd een elektricien uit Schiedam die aan uw wensen kan voldoen.

Bekijk werkgebied in Schiedam
 • Singelkwartier
 • Schiedam-West
 • Toneelspelersbuurt
 • Groenoord en Kethel
 • Schiehart
 • Woudhoek
 • Schrijversbuurt
 • Spaland
 • Tussen Havens en Grachten
 • Nieuwland
 • De Akkers en De Velden
 • Groenoord
 • Rotterdamsedijk
 • Schildersbuurt
 • Wibautbuurt
 • Kastelenbuurt
 • Nolensbuurt
 • Schiedam-Zuid
 • Sveaborg en -Dal
 • Schiedam-Oost

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als elektricien op zoek naar nieuwe klanten? Vraag eens naar de mogelijkheden!