Wilting Elektra Service

Wilting Elektra Service

Wilting Elektra Service
★★★★★
Op basis van 28 beoordelingen

Wilting Elektra Service is een erkend elektrotechniekbedrijf. Wij hebben 20 medewerkers in dienst en ze zijn allemaal gespecialiseerd in het vak. Door onze snelle service hoeft u niet meer te wachten. Ook hebben wij een 24/7 service, dat betekent dat Wilting Elektra Service 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.

Elektricien Ridderkerk

Direct contact met een vakman uit uw woonplaats!

Woont u in Ridderkerk en bent u op zoek naar een elektricien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Kwieq is het mogelijk de diensten van verschillende elektriciens uit de omgeving van Ridderkerk met elkaar vergelijken, evenals de prijzen die zij voor hun werkzaamheden vragen. U kunt onder meer bij ons terecht voor een elektricien om een nieuwe groepenkast aan te laten leggen, voor de montage van een aardlekschakelaar, of een extra meterkast. Bovendien helpen onze medewerkers u graag als u met spoed een elektricien in Ridderkerk nodig heeft na stroomstoring of kortsluiting.

24 uurs storingsdienst

Omdat wij begrijpen dat u bij een stroomstoring afhankelijk bent van de hulp van een elektricien, hebben wij een 24uurs storingsdienst in het leven groepen. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat er bij storing altijd iemand in de omgeving van Ridderkerk aan het werk is, zodat u binnen een uur geholpen zult worden. Of u nu een stroomstoring krijgt wanneer u ’s ochtends vroeg uw haar föhnt, of als u op kerstavond gaat gourmetten, bij storing kunt u altijd bij ons terecht.

Groepenkast

Groepenkast Ridderkerk
Een groepenkast wordt vaak verward met een meterkast. Toch zijn deze niet hetzelfde. In de meterkast komt de voedingskabel van het energiebedrijf uit, en gaat de stroom langs enkele hoofdzekeringen en een verbruiksmeter. Daarna gaat de stroom naar de groepenkast via een hoofdschakelaar. Vanuit de groepenkast wordt de elektrische energie verdeeld over het elektriciteitsnetwerk van een pand. In de groepenkast zitten verschillende aardlekschakelaars, waarop stroomgroepen zijn aangesloten. Om de stroomverdeling te spreiden kan er in een woning of bedrijf meer dan één groepenkast geïnstalleerd worden.

Elektra aanleggen

Elektriciteit aanleggen
Het aanleggen van een nieuw elektriciteitsnetwerk moet professioneel en vakkundig gebeuren. U wilt natuurlijk niet dat door gebrekkige installatie een stroomstoring ontstaat. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u rekening houdt met de isolatie van de stroomdraden, de hoogte van de stopcontacten en de hoeveelheid stroom die u op één stroomgroep zet. Bovendien moet u rekening houden met de locatie van de meterkast en hoe u de stroom van hieruit door het huis verdeelt. Neem voor extra tips en deskundige hulp bij storing altijd contact op met een erkend elektricien.
 

Hoe ontstaat een stroomstoring?

Er zijn verschillende redenen voor het ontstaan van een stroomstoring of kortsluiting. De meest voorkomende reden is het gebruik van te veel energie op één enkele stroomgroep. Dit zorgt ervoor dat een stop doorslaat of de verzekering in werking treedt om brand te voorkomen. Een storing kan daarnaast worden veroorzaakt door versleten of beschadigde stroomdraden. Een stroomdraad wordt beschermd door een isolatielaag. Wanneer deze beschadigd raakt door water of wrijving, is een stroomstoring vaak het gevolg. Tot slot kan een defect apparaat een storing veroorzaken. Met een elektricien kunt u snel kijken welk apparaat de kortsluiting veroorzaakt, om zo de stroomstoring te verhelpen. Om een storing in het elektriciteitsnetwerk te voorkomen kunnen wij u nog wel enkele tips meegeven:

 • Controleer regelmatig uw stroomdraden op slijtage van de isolatielaag.
 • Gebruik alleen elektrische apparaten met een CE label.
 • Zet nooit meer dan het maximaal toegestane ampère op één stroomgroep. Leg desnoods een extra stroomgroep aan.
 • Plaats snoeren nooit onder de vloerbedekking. Dit veroorzaakt sneller beschadigingen, waardoor u het risico op storing loopt.
 • Gebruik altijd maar één verlengsnoer, en zet ze niet in een schakelverbinding.
Mocht u toch kortsluiting hebben, zorg er voor dat uw meterkast goed bereikbaar is. Een elektricien zal bij storing altijd in uw meterkast moeten kijken of bijvoorbeeld stoppen niet zijn doorgeslagen.

Dankzij een professionele installatietechniek en specifieke kennis op het gebied van elektriciteit en duurzaamheid kunt u ook bij een elektricien van Kwieq terecht voor een meer energiezuinig gebruik van stroom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen waarbij u op zeer zonnige dagen in Ridderkerk zelfs energie kunt terug leveren aan het netwerk. Wat uw wensen ook zijn, maak ze ons kenbaar via het contactformulier, en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Offerte aanvragen

Voor een elektricien uit de omgeving van Ridderkerk bent u bij Kwieq aan het juiste adres. Wij hebben een breed netwerk van elektriciens van over heel Nederland, waardoor wij op elke locatie de diensten van verschillende professionals aan kunnen bieden, ook in Ridderkerk. Heeft u een vraag over de indeling van uw meterkast? Wilt u meer stroomgroepen in huis? Wilt u tips om een stroomstoring te voorkomen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij bieden u geheel gratis en vrijblijvend verschillende offertes van elektriciens uit de omgeving van Ridderkerk, waarna u deze zelf kunt vergelijken. Er is altijd een elektricien in Ridderkerk die bij u past. Bovendien garanderen wij kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Bekijk werkgebied in Ridderkerk
 • Slikkerveer
 • Bolnes
 • Rijsoord
 • Donkersloot
 • Oostendam
 • Verenambacht
 • Cornelisland
 • Ridderkerk-Centrum
 • Ridderkerk-West
 • Ridderkerk-Oost
 • Drievliet
 • Het Zand

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als elektricien op zoek naar nieuwe klanten? Vraag eens naar de mogelijkheden!