Meterkast

Meterkast

Onze elektriciens helpen u graag bij het vervangen van uw meterkast. Er zijn meerdere opties, u kunt uw hele meterkast vervangen. Maar natuurlijk kunt u ook uw groepenkast uitbreiden. Om storingen in uw elektriciteitsnetwerk te voorkomen is het verstandig om de werkzaamheden aan uw meterkast uit te laten voeren door een erkende elektricien. Van een geheel elektriciteitsnetwerk in uw huis of bedrijfspand is de meterkast het belangrijkste onderdeel. Het is belangrijk dat u een erkende specialist inschakelt, zo weet u zeker dat uw meterkast voldoet aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en normen. Daarnaast heeft een elektricien kennis om de groepen in uw meterkast juist te verdelen om problemen en overbelasting te voorkomen.

Uw meterkast vervangen

Voor elke woning is het elektriciteitsnetwerk anders, onze specialisten voorzien u graag van advies met betrekking tot uw meterkast. Zij helpen u met het uitzoeken van een juiste meterkast en installeert deze voor u. Natuurlijk bent u ook benieuwd wat dit gaat kosten, als u bij ons een offerte aanvraag doet en de situatie zo precies mogelijk omschrijft dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Wanneer is de meterkast aan vervanging toe?

Meterkasten en de materialen verouderen door de jaren heen. Er zijn dan ook een aantal aardlekschakelaars die niet meer gebruikt mogen worden. De 0,50 A en het type AC mag niet meer gebruikt worden. Als de installatie na 1996 is uitgevoerd en als bij uw huis de bouwvergunning na augustus 2005 is uitgegeven dan bent u verplicht om de groepen onder twee aardlekschakelaars van 30 mA te verdelen. Als u aanpassingen in uw meterkast doet, dan bent u verplicht om deze nieuwe groep achter een nieuwe aardlekschakelaar van 30 mA te plaatsen.

Ingewikkelde klus

Het installeren van een nieuwe meterkast is een specialistische klus die u het beste uit kunt laten voeren door een specialist. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan. Zo heeft u een goed overzicht van de kosten van een elektricien!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als elektricien op zoek naar nieuwe klanten? Vraag eens naar de mogelijkheden!