Hoe werkt Kwieq?

 

Wij werken samen met menig elektricien, hierdoor zijn wij in staat om landelijke dekking te garanderen en u overal van dienst te zijn. De dienstverlening is even eenvoudig als doeltreffend. U vraagt een offerte aan voor de uit te voeren werkzaamheden, wij zorgen ervoor dat deze terecht komt bij meerdere specialisten bij u in de regio. De service die wij u aanbieden is kosteloos en geheel vrijblijvend. U bent vrij om te doen wat u wilt met de offertes die u worden toegestuurd.

1. Offertes aanvragen

Het invullen van het offerteformulier kost u hooguit één a twee minuten van uw tijd. Wat van belang is dat u een goed beeld geeft van uw wensen. Welke werkzaamheden dienen te worden verricht?

2. Bekijk de aanbiedingen

U ontvangt binnen aanzienlijke tijd diverse meerdere aanbiedingen toegestuurd. Beoordeel de offertes op kwaliteit en prijs. Welke elektricien biedt zijn diensten aan tegen een scherpe prijs?

3. Besparen

Nu u een goed beeld heeft van de mogelijkheden en kosten is het aan u om de beste deal te kiezen. Op deze manier bespaart u tot 40% op de kosten. Bent u niet overtuigd? U ben nergens toe verplicht!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als elektricien op zoek naar nieuwe klanten? Vraag eens naar de mogelijkheden!